Workshops, föreläsningar & mentorskap
1993
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1993,stockholm-core-2.4.1,select-theme-ver-9.6.1,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Workshops, föreläsningar, mentorskap & samtalsgrupper

För privatpersoner och arbetsgrupper
I våra workshops, kurser och mentorskap lär du dig egentligen ingenting. Du o-lär dig istället oskyldiga missuppfattningar om hur livet fungerar. Tillsammans plockar vi fram din inre guru.

Gör dig redo att låta dig svepas med till en plats där du kommer att lära, växa och skina när du utforskar den livskunskap som vi alla borde ha fått i skolan!

 

Bläddra ner så hittar du vårt aktuella utbud.

 

Allt vi gör är lekfullt paketerat, eftersom djupa insikter kommer när man släpper taget lite om sitt rationella tänkande och tittar bortom orden och intellektet.

Vill du boka oss direkt för mentorskap eller specialsydda workshops, mejla lisa@growingtogether.se eller fanny@growingtogether.se så hittar vi något som passar dig som handen i handsken.

 

Vi berättar i sociala medier och via inspirationsbrev när vi har öppna workshops, föreläsningar och samtalsgrupper. Connecta med Lisa på LinkedIn och Fanny på LinkedIn.

 

Hej så länge från Fanny Engström och Lisa Sjöström

(HÄR hittar du info om oss)

Vi peppar dig att leva ett liv du älskar! Du får:

 

– säga hej då till bullshit

 

– släppa loss din inre guru

 

– ifrågasätta vad som är möjligt för oss människor

 

– välja ett lätt liv utan att ge upp dina drömmar

 

– styrka att klara av svåra stunder

 

– byta perspektiv på livet

 

– se att livet är mycket enklare, skönare och roligare än du tror

 

– inse vad du egentligen är: Ett underverk som kan skapa mirakel!

Om du tar steget in i vår värld, lovar vi dig att du kommer att:

 

– känna harmoni, lugn och trygghet (rädsla och oro försvinner)

 

– känna dig omhändertagen, omfamnad och oövervinnerlig

 

– känna gemenskap, känna dig förstådd, sedd och hörd

 

– se din fantastiska power att skapa ditt liv som du vill

 

– vara din egen expert

 

– hitta tillbaka till din inre alltid välmående kärna

 

– känna total tillit till att livet hjälper dig att lösa allt

 

– få ett större liv!

Mer LIV i arbetslivet

Föreläsning

 

Föreläsningen handlar om att vi människor är något mer än vi anar. Forskningen kan nu visa att vi alla är en del av, och har kontakt med, ett universellt fält eller en visdom. Vetskapen om det ger oss sinnesro och skapar mer liv i livet. Och i arbetslivet. Och det leder förstås till högre effektivitet och bättre lönsamhet, utan att man behöver jobba mer.

Läs mer och boka här
O-skapa bullshit rules

Workshop

 

Går du miste om magi i ditt liv på grund av övertygelser du inte ens visste att du hade? Har din välmenande metod blivit ett fängelse? Har du en stark känsla av att du skulle kunna vara mer kreativ och produktiv men känner dig instängd? Häng med på vår workshop ”Bullshit rules och hur du o-skapar dem”.

Läs mer och boka här
Gå från snack till verkstad i arbetet med FN:s globala mål

Workshopserie

 

Vi människor har länge försökt att förändra den yttre världen utan att förändra vår inre värld. Det fungerar inte. Det kan vi alla se. Mänskligheten har istället hamnat i en loop av att hantera fler och fler problem. Men problemen är bara symptom på något djupare, så nu är det dags att gå till botten och titta på problemens egentliga orsaker.

 

För att du och din organisation ska komma vidare rekommenderar vi en workshop-serie i 6 delar. Läs vår matnyttiga PDF.

Läs mer här
Från utbränd till upplyst

Individuella samtal och samtalsgrupper

 

När du genom de här samtalen blir påmind om att du innerst inne alltid är helt välmående, behöver du inga metoder eller tekniker för att läka något trasigt. Vi ska istället prata om något som är sant för varenda människa på hela jorden, nämligen hur vårt tänkande, vårt medvetande och vår livskraft funkar. Den förståelse kommer att ge dig fantastiska insikter och ett stressfritt liv.

Läs mer och boka här
Världen med nya glasögon

Workshop

 

Hur skulle världen se ut om vi bytte glasögon? I den här workshopen utforskar vi det mänskliga medvetandet och vad det har med vår uppfattning av omgivningen att göra, både i stort och smått. Det är en workshop med många ’aha’ och ’haha’ för dig som vill förstå dig själv och andra.

Läs mer och boka här
Hitta magin i dig själv

Mentorskap under 3, 6 eller 12 månader

 

De flesta coacher och terapeuter fokuserar på att du ska ändra innehållet i dina tankar. Det gör inte jag. Jag vill istället ge dig en större gåva. Med mitt mentorskap under 3, 6 eller 12 månader vill jag peka dig i en riktning som ger dig många insikter. Dina egna insikter är värda 1000 gånger mer än inlärd kunskap och alla försök att ändra innehållet i dina tankar.

Läs mer och boka här
Hitta magin i dig själv

6 veckors lat intensivkurs i grupp

 

Ett transformerande 6-veckorsprogram med utbildning och mentorskap som hjälper dig att upptäcka vem du egentligen är. När det landar i dig vem du egentligen är får du syn på din inre alltid välmående och starka kärna – en vacker själ – och du ser att allt du tänker om världen runtomkring dig är just bara tankar. Det är sann transformation.

Läs mer och boka här
Flow som affärsstrategi för bättre lönsamhet

Workshop- och mentorprogram för företag

 

Flow är lönsamt, kostnadseffektivt och varumärkesbyggande. Det handlar om att få in mer liv i arbetslivet. Då blir människor tryggare, de får lättare att hitta lösningar, de tar bättre beslut, de samarbetar bättre, de ser klarare på saker och förstår hur de kan använda sin kreativitet på ett alldeles fantastiskt sätt.

Läs mer och boka här
Medvetenhetens magi

Samtalsgrupper

 

För dig som har utforskat en hel del inom personlig och själslig utveckling, kanske under många år. Tanken är att andras ord kan få det du tidigare har utforskat att landa på ett helt nytt sätt. Så att allt det där du har utforskat tidigare plötsligt betyder ännu mer. Sånt kan hända när vi tillåter oss landa i nuet bland människor som har förståelse för hur livet hänger ihop.

Läs mer och boka här
Mer flyt i ditt liv som ledare

Samtalsgrupper

 

Samtalen handlar om en ny typ av ledarskap som gör avstamp i en grundläggande förståelse för hur livet egentligen fungerar. Det vi pratar om finns inte i traditionella ledarskapsmodeller eftersom de fokuserar på GÖRANDE. Vi fokuserar istället på FÖRSTÅELSE av några funktioner som är gemensamma för varenda människa på hela jorden: tänkandet, kännandet, medvetandet och livskraften.

Läs mer och boka här