Title Image

Häng med in i Growing Together Community!

Communityn är en trygg plats där du får möta likasinnade. Tillsammans sprider vi mer lycka och visdom i världen. Här lyfter vi varandra och bygger tillsammans en ny skön värld. En glad och vänlig värld att vila i.

 

Vi reflekterar, växer och utvecklas tillsammans och möts både i digitala och fysiska event.

 

På den här sidan får du information om communityn.

Tillsammans höjer vi vibrationerna

 

Allt är energi. Vi människor också. Vår vibration styr hur vi ser vår värld. Vår vibration styr också hur vi tänker och hur vi beter oss. Ju högre vibration, desto härligare tankar och beteende. Genom Growing Together Community bidrar vi till att så många som möjligt ser och skapar en värld full av möjligheter.

 

Ju fler vi är som utmanar oss att växa som individer desto högre vibration får vi – inte bara som individer utan som mänsklighet. Människor i höga energifält smittar nämligen av sig till människor med tyngre vibrationer. Ju mer alla fokuserar på att höja sin egen vibrationsnivå, desto finare värld skapar vi alltså. Tillsammans.

Du är en del av lösningen

 

Är du redo att göra jobbet? När det gäller själslig och personlig utveckling betyder ”göra jobbet” att stanna upp och reflektera. 🙂

 

Growing Together är en lyckorörelse som börjar inuti dig och som sen sprider sig snabbare än du kan ana. Vi arbetar alltså för att lösa storskaliga globala utmaningar genom att hjälpa individer att förändras inifrån.

Det här är en community som är lika full av potential som du och livet!

Growing Together Community är indelad i olika kategorier så att det ska bli lätt för dig att navigera. I kategorierna finns olika rum och/eller kurser – alla med härlig potential för dig att utvecklas och växa tillsammans med andra.

 

Communityn ligger på en plattform som heter Mighty Networks. Den är skönt befriad från allt vad algoritmer, censur och reklam heter. Mighty Networks växer så att det knakar, ladda ner appen och kolla gärna om du hittar fler nätverk/communities du gillar.

yeshi-kangrang-iuqxv7kFj64-unsplash
INSPIRERAS OCH REFLEKTERA

Rummet VÄX TILLSAMMANS är communityns hjärta. Skriv inlägg, ställ frågor, kommentera, peppa och peppas. Dela med dig av egna reflektioner eller tips om musik, meditationer, böcker och poddar. Här växer vi tillsammans!

 

INSPIRATIONSBREV i text- och ljudformat för att påminna dig om att du är ett underverk som kan skapa mirakel. Du kan prenumerera utan att vara medlem i communityn, men ljudversionerna finns bara i communityn, Här kan du tjuvlyssna på första inspirationsbrevet i välkomstserien.

 

MAGIN I STORYTELLING är ett rum för skapande och läkande storytelling.

 

Här finns också ett rum med ett RADIOPROGRAMARKIV.

Lägereld 9 nov 2022 – 10
TRÄFFAS

 

LÄGERELDAR: Vi anordnar både fysiska och digitala lägereldar med härliga reflektioner. Läs mer HÄR.

 

FIKA: Här är rummet för dig som vill ta initiativ till egna fikastunder med andra medlemmar i communityn. Här hugger du tag i någon eller några och skapar ett eget event, fysiskt eller digitalt. I appen kan du se vilka som bor nära dig.

cyrus-gomez-x4HjxzOoIxU-unsplash förminskad
SAMARBETA

 

Det finns två rum i Growing Together Community för olika samarbeten.

 

I rummet ”GROWING BUSINESS TOGETHER” har vi ett fullfjädrat affärsnätverk som är spännande, busigt och väldigt annorlunda. Vi mixar det själsliga med affärer och utforskar hur vi tillsammans kan använda den magiska livskraften för att skapa de upplevelser vi vill ha. Du kan läsa mer och bli medlem HÄR.

 

I rummet ”STARTA ETT SAMARBETE” kan du starta egna samarbeten. Det kan vara program för att ge mentalt stöd till olika grupper eller enskilda, samla skräp i ett område, hitta arbete åt ungdomar, hjälpa barn och ungdomar med läxor eller samla in pengar till en idrottsklubb eller ett välgörande ändamål. Inget är för stort, inget är för litet. Här finns alltså en plats där du kan fråga och tipsa andra om idéer och kontakter för att komma vidare i projekten. Så, blås liv i din idé med hjälp av medlemmar i Growing Together Community!

lilartsy-P_DOaAvz3JE-unsplash
LÄR OCH UTFORSKA

 

Huvudfokuset i communityn är att möta varandra, men ibland är det kul att lära sig något nytt också. Häng med i en workshop eller längre utbildning för att utforska den livskunskap vi alla borde ha fått lära oss i skolan. Det finns också inspelade föreläsningar. Här är några exempel:

 

Samtalsgrupp: Mer flyt i ditt liv som ledare.

 

Samtalsgrupp: Medvetenhetens magi

 

Samtalsgrupp och individuella samtal: Från utmattad till upplyst.

 

Workshop: Bullshit rules och hur du o-skapar dem (läs mer HÄR).

 

Inspelat poddavsnitt: Utmattning – kanske en riktig bra grej?

brandi-alexandra-rtPosVL8B2s-unsplash beskuren
UTVECKLAS PÅ DJUPET

 

Vill du djupdyka riktigt ordentligt finns det möjlighet att boka mentorskap – individuellt eller i grupp.

 

Istället för att fokusera på innehållet i dina tankar, pratar vi om hur själva tänkandet, kännandet och medvetandet fungerar. På det sättet får du bestående förändringar. Vi pratar också om att allt är energi som du upplever och kan påverka. Du får o-lära dig mönster och stories som har blivit till övertygelser om hur du måste vara och göra. Energinivån stiger och du får insikter som gör att livet blir rikare. Du får syn på din inre alltid välmående kärna – en vacker själ.

Häng med och utforska vad som är sant för dig

I Growing Together Community har vi insiktsfulla diskussioner i en positiv atmosfär. Vi stöttar och lyfter varandra. Och vi söker alltid likheter, inte olikheter.

 

Många medlemmar har studerat och utforskat olika spirituella läror som till exempel Sydney Banks, Eckhart Tolle, AbrahamHicks, Seth, Sadhguru, Rumi, A Course In Miracles, Byron Katie, Genevieve Davis, Tom Kearin, Angelo DiLullo, Dominic Scaffidi, Law of Attraction med flera. Och ytterligare andra följer och gillar olika inspiratörer som Teal Swan, Kyle Cease, Bruce Lipton, Gregg Braden, Michael Neill, Anita Moorjani, Wayne Dyer, Kim D’Eramo, Jack Canfield, Joe Dispenza för att nämna några.

 

Visst är det spännande med mångfald och variation? Därför letar vi efter likheter, inte olikheter eller argument för vilken lära som är den ”rätta”.

Infallsvinkeln när du kommenterar någons inlägg är alltså självklart respektfullt och kärleksfullt. Kanske skriver du: ”Jag läste något liknande i den här boken.” För visst är det så att när vi tittar riktigt noga, så ser vi att de allra flesta inspiratörer pekar i samma riktning, så oftast handlar det bara om att uttrycka samma sak med olika ord. Och det är ju det som är så himla bra, för då finns det alltid någon som har beskrivit det på ett sätt som passar någon annan!

 

Så häng med in i Growing Together Community och utforska vad som är sant för dig. Den enda som kan bestämma det är såklart du. Och i communityn får du hjälp att hitta din egen inre visdom och lära dig att lita på den.

Det här är vad du kan förvänta dig av communityn:

✅ Inspireras och reflektera – Här växer vi tillsammans!

 

✅ Träffas – Fika, lägereldar, nätverksmöten, storytelling och andra event

 

✅ Samarbeta – Projektsamarbeten och affärsnätverk

 

✅ Lära och utforska – Köp till utbildningar med fördjupningar i den livskunskap vi alla borde ha fått i skolan

 

✅ Utvecklas på djupet – Köp till mentorskap

 

✅ Chatta, gör inlägg och kommentera på andras inlägg

✅ Skapa egna event och fikastunder

 

✅ Få nya vänner, kollegor och kunder eller leverantörer

 

✅ Titta bakom kulisserna på hur livet funkar och upptäck något fantastiskt

 

✅ Själslig och personlig utveckling utan måsten, rutiner och stenhårda mindsets

 

✅ Hitta din inre, alltid välmående kärna

 

✅ Få hjälp att hålla dig på banan under din själsliga och personliga utveckling

Du är något mer än du anar

Inom oss alla finns en fantastisk kreativ kraft som formar våra liv och löser våra problem. I Growing Together Community kan du utforska denna kraft genom workshops och föreläsningar som ger insikter om livets natur.

 

Du behöver inte lära dig några metoder eller tekniker för att lösa problem, eller fixa till dig själv. För du behöver inte fixas till! Istället fokuserar vi på att o-lära inlärda mönster och frigöra din inre kraft.

 

Livet är designat för att vi ska må bra och leva i harmoni. När du litar på denna livskraft får du mer flyt i livet och kan skapa med lätthet. Det innebär inte att du aldrig kommer att möta utmaningar, men du kommer att hantera dem med större sinnesro och intuitivt veta hur du ska agera.

 

Att känna sinnesro trots livets ups and downs, vad kan vara mer harmoniskt än det?

tim-mossholder-ZFXZ_xMYTZs-unsplash
En glad och vänlig värld att vila i

Growing Together Community är en trygg plats där du kan dela med dig till likasinnade av dina funderingar om hur livet funkar. Ibland kan det kanske vara svårt att hitta någon i din omgivning att prata med om sånt, men vi finns här för dig. Här uppmuntrar vi dig att vara den du är.

 

Här är även alla känslor okej. Vi är alltid stöttande och trevliga mot varandra och här kan du be om hjälp om du du går igenom en tuff period. Vi är ett fantastiskt gäng likasinnade som håller ett space för varandra.

kazuend-cCthPLHmrzI-unsplash förminskad
Motstånd eller flow?
Du väljer.

 

Hela livet handlar om motstånd eller flow. Alltså, antingen lever du ditt liv i totalt motstånd eller totalt flow. Eller någonstans där emellan. Vad skulle hända om du tog bort en massa motstånd?

 

Tänk dig att ha ett liv där kreativiteten flödar, där rätt människor dyker upp exakt när du behöver dem. Att du får all information du behöver, precis när du behöver den.

 

För att förstå detta behöver du inse att vi alla är energi och att motståndet kan liknas vid en resistor i en elektrisk krets, den begränsar flödet av energi.

 

Vi har lärt alla helt oskyldigt fått lära oss att skapa förändring genom kamp och motstånd, men kanske är det att vända blicken åt andra hållet som verkligen gör skillnad. Genom att minska fokus på motstånd kan vi få fart på vårt eget flow och inspirera andra att göra detsamma. Att sluta kämpa leder till att lösningar som kommer naturligt.

 

I Growing Together Community fokuserar vi på att växa tillsammans och skapa den värld vi vill se, istället för att fördjupa oss i problem och konflikter. Tillsammans skapar vi mirakel och sprider hopp!

Så här säger några medlemmar om communityn

”Communityn är en mumsig skål av själslig föda och näring.”
Jane Bengtsson

 

”Vi lever i en värld av så många digitala flöden så som fb, insta mm, men bara en community som är en ”riktig” community och det är denna communityn. Here we are Growing Together!”
Johan Arnmarker

 

”Roligaste, öppnaste och mest expansiva nätverkandet jag testat.”
Sven-Alex Trygg

 

”Att i allt mediabrus idag hitta en community som tilltalar mig på både ett seriöst sätt och med hög energinivå är inte självklart. Lisa och Fanny har skapat en som har lyckats.”
Simon Marguiles

 

”Denna community är efterlängtad av många i vårt samhälle idag. Det finns behov av att dela och skapa nya insikter för att hela vår värld.”
Juan Guzmán

Varmt välkommen som medlem du också!
Pris

 

För bara 70 kr per månad inklusive moms under uppbyggnadsfasen får du tillgång till MASSOR, även många event. Priset kommer att bli högre sen, men om du har gått med under uppbyggnadsfasen behåller du självklart det låga priset så länge du är medlem.

 

Det mesta i communityn är alltså nästan gratis för att du ska kunna välja vad du betalar för. När du sen väljer att vara med på ytterligare event, workshops och längre utbildningar betalar du för det. Känns rimligt, tycker vi. Vad tycker du?

 

Naturligtvis kan du säga upp ditt medlemskap när du vill utan uppsägningstid.

 

Om du dessutom väljer att vara med i affärsnätverket Growing Business Together betalar du 450 kr inkl moms per månad.

Du väljer. Såklart.

 

När du går med i communityn blir du automatiskt medlem i alla kategorier så att du kan se vilka rum som finns i dem. Kategorierna är ”Välkommen”, ”Inspireras och reflektera”, ”Träffas”, ”Samarbeta”, ”Lär och utforska” och ”Utvecklas på djupet”.

 

Inlägg och aktiviteter från alla kategorier och rum du är med i kommer upp i ditt flöde. Du kan när du vill gå ur kategorier eller enstaka rum eller bara dölja inläggen från ditt flöde.

 

Seså, in och utforska nu! Vi vet att du kommer att gilla det.

Varför just 70 kr?

 

Vi tyckte att det var en bra siffra helt enkelt! Priset 70 kr inklusive moms per månad gäller under communityns uppbyggnadsfas. Det kommer att bli högre sen, men om du har gått med under uppbyggnadsfasen behåller du det låga priset. Syftet med att ta betalt för communityn är att vi då samlar de som verkligen vill vara här. Det blir tryggt och roligt. Då blir det en community som ger dig energi – till skillnad från vanliga sociala medier som ofta tar energi. Här finns heller inga algoritmer eller annonser.

linus-mimietz-QYI__0vehUs-unsplash förminskad
Svårt för Sverige att nå folkhälsopolitiska mål?

 

Världshälsoorganisationen (WHO) uppmanar sedan länge medlemsländerna att tänka på hur mycket det andliga betyder för en god hälsa. Vår existentiella hälsa påverkar hur vi uppfattar vår fysiska, psykiska och sociala hälsa.

 

Enligt Folkhälsomyndighetens senaste årsrapport kommer det att bli svårt för oss här i Sverige att nå våra folkhälsopolitiska mål. Utvecklingen går visserligen åt rätt håll, men för långsamt och den psykiska ohälsan ökar bland barn och ungdomar. Trots det har WHO:s uppmaning inte gett något resultat i regeringens eller riksdagens beslut och inte heller i Folkhälsomyndighetens verksamhet.

 

Ja, det är ju alldeles uppenbart att lyckorörelsen Growing Together behövs. Häng med oss in i communityn så fixar vi folkhälsan tillsammans!
Bild på Fanny och Lisa till Mysteriet
Grundare

Vi är mamma och dotter, Lisa Sjöström och Fanny Engström. Vi är så stolta över lyckorörelsen och communityn och ser verkligen fram mot att träffa dig där och se ditt ljus lysa över andra.

 

Om du vill veta mer om oss kan du klicka HÄR.

Frågor?

Om du har frågor innan du blir medlem är du såklart varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

lisa@growingtogether.se

fanny@growingtogether.se

Inspirationsbrev
Tillsammans löser vi mysteriet med den försvunna lyckan
och skapar fler mirakel i vardagen och i världen.
Häng med!