Title Image

Nytt, spännande, busigt och väldigt annorlunda!

 

Bli en del av ett nytt, spännande, busigt och väldigt annorlunda affärsnätverk!

 

Utöver vanligt trevligt nätverkande mixar vi det själsliga med affärer och utforskar hur vi tillsammans kan använda den magiska livskraften för att skapa de upplevelser vi vill ha.
Growing Business Together är affärsnätverket som mixar:

 

1. Trevligt nätverkande.
2. Business + magi.
3. Digital community.
4. Kurser och workshops.

Vad kan du förvänta dig?

 

Vi hjälps åt att göra affärer utan allt det där stressiga och jobbiga. Du får en extra dos energi och flow i affärerna med hjälp av ett gäng härliga människor som förstår dig. Då kan du fokusera på att sprida glädje till dina kunder.

 

Är du ensamföretagare är det som att ha ett team av inspirerande kollegor vid din sida. Det finns en skön kraftkänsla i att vara del av något större.

Magiskt nätverkande

 

Vid varje möte får du tillfälle att berätta om din verksamhet och vad du behöver hjälp med. Det är den självklara biten. Så gör alla affärsnätverk.

 

Utöver det kommer det smaskiga med affärsnätverket Growing Business Together, nämligen magiskt nätverkande. Vi utforskar tillsammans hur du kan använda den magiska livskraften för att ge dig fler och bättre affärsmöjligheter.

 

Growing Business Together har i första hand digitala möten. Det finns en vision att anordna fysiska möten då och då framöver.

Öppet dygnet runt

 

Growing Business Together är mycket mer än de möten vi har varje vecka. Det här affärsnätverket pågår ständigt.

 

Growing Business Together har nämligen ett eget space i Growing Together Community som alltid finns tillgänglig. Här kan du chatta, dela kunskap och tips med de andra mellan träffarna. Du kan utbyta idéer och erfarenheter, ställa frågor eller be om hjälp och ge och få resurser för att öka affärsmöjligheterna för dig och andra.

 

Det finns också alltid plats för dig om du har något problem i din business. Det är bara att göra ett inlägg eller skriva i chatten: ”Jag har problem med XYZ. Jag behöver snacka. Någon som har tid att bolla idéer?”

Konkret hjälp

 

Efter varje möte kommer det att finnas ett inlägg i communityn där du kan skriva i kommentarerna vad du behöver hjälp med för tillfället. Då har vi det samlat på ett och samma ställe.

 

Om du är fotograf kanske du letar efter deltagare till en kurs, eller som researrangör kanske du behöver tips på konferensställen i England. Sen klurar vi tillsammans ut hur vi ska hjälpa varandra på ett konkret sätt.

Utbildningar med bra rabatt

 

Utöver de vanliga mötena har du möjlighet att mot en tilläggskostnad delta i kurser och workshops som även andra bjuds in till. Utbildningarna, som hålls av Lisa Sjöström, handlar om olika ämnen som ger insikter om hur vi lever våra liv inifrån-och-ut istället för tvärtom. Som medlem i affärsnätverket får du då en rejäl rabatt.

Ordna egna event

 

Vill du testa nya idéer, kanske ett nytt koncept för ditt företag, eller träna på en presentation och få feedback från de andra medlemmarna kan du anordna ditt eget digitala event i communityn.

Håll egna kurser

 

Om du har kunskap som är relevant för affärsnätverket att dela med dig av, får du gärna hålla egna kurser vid speciella tillfällen – och du får till och med ta betalt för dem enligt vår prislista. Då bjuder vi in medlemmar och även externa gäster. Det är en grym chans att dela med dig av din expertis samtidigt som du kan tjäna lite extra pengar på kuppen. Vi ser fram emot att se hur du bidrar till att vår gemenskap och vårt lärande bara fortsätter att växa!

Sommarpaus med reflektioner

 

Under sommaren (och under jul och nyår) tar vi paus från veckomötena. Då får du ta del av ett onlinematerial som passar extra bra för reflektioner på tid då du förhoppningsvis kan vara ledig. För hur kul det än är att göra affärer, så behöver vi bara vara ibland också. Om sanningen ska fram så är det ju faktist i bara-varandet som livskraftens magi kan göra stordåd åt oss.

 

Onlinematerialet ingår i ditt medlemskap.

Mer än affärer – en hel community kring personlig och själslig utveckling

 

Och som om det inte vore nog får du tillgång till en hel community full av inspiration för personlig och själslig utveckling. Growing Business Together är som sagt en del av Growing Together Community. Låt dig inspireras av lägereldar och andra spännande aktiviteter!

Vår filosofi

Vi kryddar

Vi kryddar affärslivet med extra livsglädje och nya sätt att tänka. Vi fokuserar på vad det är som faktiskt gör att allt du vill uppnå är möjligt, till exempel genom att tillsammans förflytta oss från ”tillfixarenergi” till ”skaparenergi”.

Vi mixar

1. Trevligt nätverkande.
2. Business + magi.
3. Digital community.
4. Kurser och workshops.

Vi är äkta

Vi marknadsför oss inte mot varandra men det är självklart tillåtet att spontant stötta varandra genom att köpa varor eller tjänster. Här hos oss handlar det mer om genuint nätverkande. Det vill säga, vi är här för att hjälpa varandra hitta grymma affärsmöjligheter genom att tipsa om kontakter eller att rekommendera varandra.

Vi lär känna varandra

Som medlem uppmuntras du att att boka 1-1-möten med de andra i nätverket för att lära känna dem närmare. Det är ju först när vi känner varandra som vi kan rekommendera varandra till andra utanför nätverket.

Flexibelt medlemskap

Ingen bindningstid

 

När du blir medlem i Growing Business Together behöver du inte binda upp dig för någon bestämd tid. Vi är övertygade om att du kommer att känna dig så hemma hos oss att tanken på att lämna aldrig dyker upp. Hursomhelst, så föreslår vi att du i alla fall ger oss chansen att imponera på dig under åtminstone tre månader. Först när vi känner varandra kan vi ju rekommendera varandra till andra utanför nätverket.

Inget krav på närvaro eller ersättare

 

Vissa nätverk har hårda krav på närvaro. Det har inte vi. Vi tror istället på frivillighet. Däremot vill vi gärna att du hör av dig om du inte kan dyka upp vid något tillfälle. Du är ju en viktig del av gruppen!

Inga begränsningar

 

Vi har heller inga begränsningar för flera medlemmar inom samma yrke – vi välkomnar alla att bidra med sina unika insikter. Vårt fokus ligger istället på att peppa varandra att lyfta fram magin, då kan nätverket även bli ett space för erfarenhetsutbyte med någon från samma bransch.

Magiska måndagar och otroliga onsdagar

Vi träffas via Zoom på måndagar kl 15–16:30 och/eller onsdagar 17–18:30. Du väljer.

 

Zoom-länkarna hittar du i den digitala communityns kalender.

 

I juli och några veckor runt jul och nyår plus röda dagar under året, tar vi paus från veckomötena. Men oroa dig inte för det, communityn är alltid öppen så att du kan mingla digitalt med de andra medlemmarna när det passar dem och dig!

Små grupper

 

Vi delar in oss i breakout-rooms vilket ger oss möjligheten att lära känna varandra bättre. På det sättet får alla chansen att dela sina tankar och idéer på ett personligt och engagerande sätt.

 

Grupperna alterneras mellan mötena så att alla får möjlighet att träffa varandra.

Bjud gärna in gäster

 

För att kontinuerligt utöka nätverket får du gärna bjuda in gäster som får komma på ett kostnadsfritt besök för att utvärdera om nätverket är något för dem.

Bli medlem idag!

Tillgängligt för många

 

Vi vill göra Growing Business Together tillgängligt för så många som möjligt, så istället för att inkludera workshops och kurser i medlemsavgiften håller vi den låg. Vid de valfria utbildningstillfällena tillkommer därför en kostnad, men som medlem får du en rejäl rabatt jämfört med externa deltagare.

Häng med oss!

 

Bli en del av Growing Business Together – här skapar vi möjligheter och sprider glädje tillsammans!

 

360 kr exklusive moms per månad (450 kr inkl moms) ger dig tillgång till en värld av affärsmöjligheter och magi.
Anmäl dig direkt!

 

Gå in och anmäl dig direkt så missar du inte nästa härliga möte!

 

Varmt välkommen!

Bli medlem idag!
Lisa_48
Grundare

Jag heter Lisa Sjöström. Jag ser fram mot att följa utvecklingen av din business och önskar dig varmt välkommen in i affärsnätverket!

 

Om du vill veta mer om mig kan du klicka HÄR.

 

Growing Business Together är en del av lyckorörelsen Growing Together som har grundats av Lisa Sjöström och Fanny Engström.

Frågor?

Kanske undrar du vad det där med andlighet har det med jobb att göra? Är inte det något vi bara pysslar med på fritiden?

 

Det har mer med jobb att göra än du tror faktiskt! Vi kan inte undvika vår andliga sida eftersom andligheten är livskraften som flödar genom oss hela tiden. Livskraften är också vår kreativitet och inre visdom. Varenda en av oss har alltså en egen idéspruta och guru inom oss. Du kommer att bli förvånad över hur mycket det går att använda den kraften medvetet när du gör affärer.

 

Om du har andra frågor om affärsnätverket är du välkommen att höra av dig till mig: lisa@growingtogether.se.