Title Image

Lägereld + reflektioner

= närvaro, kärlek, skratt och magi

 

Vi träffas vid digitala och fysiska lägereldar (se plats längre ner)

”Fler lägereldar åt folket! TACK coola bästa Lisa Sjöström och Fanny Engström för ert initiativ med lägereld, ”Mysteriet med den försvunna lyckan” och Growing Together 🙏 ❤ När ska ni anordna nästa lägereld? Jag vill mera mera! Ni bäddade verkligen för att alla skulle våga bjussa på sig själva och sitt innersta. Så bygger vi en godare värld.”

”Jag skulle vilja säga att det händer något speciellt när initiativtagarna själva är så fullständigt närvarande och äkta människor. Bara genom att VARA ni bästaste Fanny Engström och Lisa Sjöström gör ni det så lätt för oss andra att vara vi. TACK för en magisk kväll. Så mycket närvaro, kärlek, skratt och magi ❤”

”Mycket intressanta frågeställningar som jag upplever om de reflekteras väl, skapar insikter för välmående och riktning. Kred till arrangörerna Fanny och Lisa och till oss som var där och välkomnade och nystade i det.”

Inga vanliga möten

Visst gillar du också att se lite mer av en människa bakom namn, roll, titel eller karriär? Och visst gillar du att reflektera tillsammans med andra över frågor som har potential att skapa djupa insikter?

 

Att ses vid en lägereld och reflektera tillsammans är inte som vilket möte som helst. Dels lär vi känna varandra utan fasader. Vi skippar nämligen kallpratet och dyker rakt in i djupa och härliga reflektionsfrågor med stor utvecklingspotential.

 

Och dels får du öppna upp för att lyssna inåt i dig själv. Du har en enorm visdom i dig. Vad händer i dig när du reflekterar? Och vad händer i dig när du hör andra reflektera över gemensamma frågor?

Workshopledare

Lisa Sjöström och Fanny Engström. Du kan läsa om oss HÄR.

Datum

Återkommande. Bli medlem i Growing Together Community så håller du koll på datumen och får dessutom påminnelser så att du inte missar ett enda av dessa fantastiska tillfällen.

Exempel på frågor vi reflekterar över:
 • Hur kommer det sig att vi kan tänka på vad vi tänker?
 • Hur funkar egentligen tänkandet?
 • Finns det något mer än det rationella, linjära tänkandet?
 • Hur undviker du begränsande tankar?
 • Behöver begränsande tankar undvikas eller kanske bara förstås?
 • Vad händer med tankarna, känslorna och ditt agerande när du ändrar dina antaganden?
 • Är det möjligt att göra ingenting och ändå få något gjort?
 • Varifrån får du dina känslor?
 • Skulle det kunna vara så att vad du tänker är viktigare än vad du gör?
 • När du betraktar dina tankar, vilken del av dig är det som betraktar?
 • Lever du utifrån sanningar eller övertygelser?
 • Vem är du när du inte jobbar?
Pris: gratis för medlemmar i Growing Together Community

Både de digitala och de fysiska lägereldarna är gratis för medlemmar i Growing Together Community. Du hittar lägereldarna under ”Träffas” i menyn i vänsterkanten.

 

Anmäl dig inne i communityn till den lägereld du vill vara med på.

 

Om du inte ännu är medlem i communityn hittar du info HÄR. Vill du inte vara med i communityn men ändå vara med på en lägereld finns info längre ner på den här sidan.

Pris: 100 kr om du inte är medlem i Growing Together Community

Om du inte vill vara med i communityn är du ändå välkommen till de fysiska lägereldarna i Saltsjöbaden. Då betalar du 100 kr per gång till oss via Swish på plats. Anmäl dig genom att skriva upp dig som prenumerant på vårt inspirationsbrev, så får du information om aktuella datum.

 

Genom att fylla i ditt namn och din mejladress och klicka på knappen godkänner du att vi skickar inspiration, erbjudanden om kurser och mentorskap och information om träffar. Här finns information om inspirationsbreven.

 

Ditt namn och din mejladress är i säkra händer hos oss, vi kommer inte att dela dina uppgifter med någon annan. Och du har när som helst möjlighet att avsluta din prenumeration, länk finns i slutet av varje inspirationsbrev.

Plats för de fysiska träffarna: Vid havet i Saltsjöbaden
Vår Gård – Hotell, Restaurang & Möten, Ringvägen 6 i Saltsjöbaden utanför Stockholm.

 

Vi tar emot dig i receptionen på Vår Gård en halvtimme innan lägerelden börjar. Vill du slippa köer finns det möjlighet att komma tidigare och sitta i Vincaféet och distansjobba.

Plats för de digitala träffarna: Zoom + Welo i Growing Together Community
Vid de digitala lägerledarna ses vi i Growing Together Community.

Klicka HÄR för information om communityn och länk för att bli medlem.

Varmt välkommen!

Ord från deltagare vid nätverksträffar

Ibland ordnar vi lägereldar med inriktning på nätverkande. Här är några kommentarer från deltagare.

”Vid lägerelden låg allt fokus på oss, just som människor. Inte ett ord om yrkesroller eller karriärmål. Och just precis det är så fantastiskt befriande! Dessutom skickligt modererat av Lisa och Fanny. Ett möte att bära under hjärtat. Länge.❤️”

”Jag tänker att vi är många som längtar efter genuina autentiska möten. Inte minst på en professionell plattform som LinkedIn, där det är fullt fokus på yta (presentation) och prestation. Vi säljer vår kompetens. Men vem är intresserad av mig, människan bakom prestationen?”

”Imponerande hur flera för varandra okända ansikten eller väldigt nya relationer, så snabbt öppnade upp och delade med sig på en nivå som annars brukar först ta form efter längre vänskap. Coolt eller kanske varmt är bättre skrivet ;). Mer av dessa nätverksträffar ser jag som klart positivt och som människobygge i världsklass.”