Lägereld 9 nov 2022 – 10

Lägereld + nätverkande + reflektioner =

sannolikt den mest autentiska nätverksträff du någonsin har varit på

”Vid lägerelden låg allt fokus på oss, just som människor. Inte ett ord om yrkesroller eller karriärmål. Och just precis det är så fantastiskt befriande! Dessutom skickligt modererat av Lisa och Fanny. Ett möte att bära under hjärtat. Länge.❤️”

”Imponerande hur flera för varandra okända ansikten eller väldigt nya relationer, så snabbt öppnade upp och delade med sig på en nivå som annars brukar först ta form efter längre vänskap. Coolt eller kanske varmt är bättre skrivet ;). Mer av dessa nätverksträffar ser jag som klart positivt och som människobygge i världsklass.”

”Jag skulle vilja säga att det händer något speciellt när initiativtagarna själva är så fullständigt närvarande och äkta människor. Bara genom att VARA ni bästaste Fanny Engström och Lisa Sjöström gör ni det så lätt för oss andra att vara vi. TACK för en magisk kväll. Så mycket närvaro, kärlek, skratt och magi ❤”

”Jag tänker att vi är många som längtar efter genuina autentiska möten. Inte minst på en professionell plattform som LinkedIn, där det är fullt fokus på yta (presentation) och prestation. Vi säljer vår kompetens. Men vem är intresserad av mig, människan bakom prestationen?”

”Mycket intressanta frågeställningar som jag upplever om de reflekteras väl, skapar insikter för välmående och riktning. Kred till arrangörerna Fanny och Lisa och till oss som var där och välkomnade och nystade i det.”

”Fler lägereldar åt folket! TACK coola bästa Lisa Sjöström och Fanny Engström för ert initiativ med lägereld, nätverkande, ”Mysteriet med den försvunna lyckan” och Growing Together 🙏 ❤ När ska ni anordna nästa lägereld? Jag vill mera mera! Ni bäddade verkligen för att alla skulle våga bjussa på sig själva och sitt innersta. Så bygger vi en godare värld.”

Inga vanliga nätverksträffar

 

Dessa nätverksträffar är alltså inte vilka nätverksträffar som helst. För visst gillar du också att se lite mer av människan bakom titel och karriär? Och visst gillar du att reflektera tillsammans med andra över frågor som har potential att skapa djupa insikter? Att kombinera dessa saker och dessutom addera en brasa utomhus vid havet de gånger vi träffas fysiskt, det kan ju bara bli helt fantastiskt, eller hur?

Två syften med lägereldsnätverkandet

 

– Att lära känna varandra utan fasader. Vem är människan bakom yrket? Vi dyker rakt in i gemensamma reflektionsfrågor.

 

– Att öppna upp för att lyssna inåt i dig själv. Du har en enorm visdom i dig. Vad händer i dig när du reflekterar?

Exempel på frågor vi reflekterar över:
 • Kan vi finnas till utan att tänka?
 • Hur funkar egentligen tänkandet?
 • Finns det något mer än det rationella, linjära tänkandet?
 • Hur undviker du begränsande tankar?
 • Behöver begränsande tankar undvikas eller kanske bara förstås?
 • Vad händer med tankarna, känslorna och ditt agerande när du ändrar dina antaganden?
 • Är det möjligt att göra ingenting och ändå få något gjort?
 • Varifrån får du dina känslor?
 • Skulle det kunna vara så att vad du tänker är viktigare än vad du gör?
 • När du betraktar dina tankar, vilken del av dig är det som betraktar?
 • Lever du utifrån sanningar eller övertygelser?
 • Vem är du när du inte jobbar?
Datum

Återkommande. Skapa kontakt med Lisa på LinkedIn eller mejla info@growingtogether.se för att få info om nästa öppna tillfälle. Eller bli medlem i Growing Together Community så kommer du att ha stenkoll på alla datum.

 

Workshopledare

Lisa Sjöström och Fanny Engström. Du kan läsa om oss HÄR.

 

Pris

Träffarna är gratis men stötta oss gärna genom att bli medlem i Growing Together Community. Läs mer om communityn och bli medlem HÄR.

Nätverka

Träffarna är i första hand tänkt för att knyta nya kontakter i arbetslivet, men det är inget som hindrar att du dyker upp med enda syfte att reflektera över livsförändrande frågor tillsammans med andra. Kanske hittar du en ny promenadkompis.

Intresseanmälan
Plats för de fysiska träffarna: Vid havet i Saltsjöbaden
Vår Gård – Hotell, Restaurang & Möten, Ringvägen 6 i Saltsjöbaden utanför Stockholm.

 

Vi tar emot dig i Vincaféet på Vår Gård en halvtimme innan nätverksträffen börjar. Där köper du om du vill något att dricka och kanske något att äta och sen går vi till lägerelden vid havet precis utanför. Träffarna är som sagt gratis men förbered dig på att bullarna på Vår Gård är väääldigt goda så de ropar nog på att bli köpta av dig. Det finns mat också om du skulle vara sugen på det. Och vill du slippa köer finns det möjlighet att komma mycket tidigare och sitta i Vincaféet och distansjobba.

 

Om vädret skulle vara riktigt ruskigt stannar vi i Vincaféet. Om du vill hänga kvar på Vår Gård efter lägereldens 1,5–2 timmar har Vincaféet öppet till kl 00. I huset finns också cocktailbaren Tant Grön som har öppet till kl 01 (så ta med dig några kompisar och gör det till en mysig helkväll om du vill).

Plats för de digitala träffarna: Zoom + Welo i Growing Together Community
Vid de digitala lägerledarna ses vi i Growing Together Community.

Vill du veta mer om communityn innan du blir medlem? Då kan du klicka HÄR.

Varmt välkommen!