Hitta magin i dig själv

6 veckors lat intensivkurs i grupp med utbildning och mentorskap

Vill du börja spela huvudrollen i ditt eget liv?

Är du redo att utforska hur livet funkar bakom kulisserna?

Behöver du någon att bolla idéer om dina olika vardagssituationer med?

Vill du utforska den livskunskap de flesta oskyldigt saknar?

 

Du är din egen expert

Det jag har pluggat när det gäller personlig utveckling motsvarar minst en masterexamen, men det är faktiskt irrelevant. Viktigare är att jag har gjort en egen lång personlig utvecklingsresa och fått en enorm mängd insikter om hur livet funkar. (Kunskap kommer ju utifrån, insikter kommer inifrån.) Med mig får du utforska den livskunskap de flesta av oss oskyldigt saknar. Tillsammans med mig och en grupp andra deltagare ser vi dig och ditt liv ur nya perspektiv och skapar ett magiskt äventyr av transformerande insikter för dig. Men ännu viktigare än det är att DU har allt du behöver inom dig. Du är din egen expert.

 

När det landar i dig vem du egentligen är får du syn på din inre alltid välmående och starka kärna – en vacker själ – och du ser att allt du tänker om världen runtomkring dig är just bara tankar. Det är sann transformation.

 

Innehåll

Det här 6-veckorsprogrammet med både gruppsamtal och individuella samtal hjälper dig att upptäcka vem du egentligen är. Du är inte trasig och du behöver inte fixas till, men om du är som jag kan det vara svårt att komma ihåg det ibland. Men sanningen är att du är ett underverk som kan skapa mirakel!

 

Utbildningen och programmet handlar om att gå bakom alla metoder, tekniker, modeller och verktyg som du någonsin har hört talas om när det gäller personlig utveckling, för det finns ingen magi i dem. Magin finns i dig.

 

Många som upptäcker magin i sig själva brukar säga att det är som att hitta hem och få mer liv i livet. Att känna ett inre lugn trots livets ups and downs, vad kan vara mer harmoniskt än det? Rädslor, oro och stress blir liksom onödiga. De kanske dyker upp ibland, men när du vet varifrån de kommer, tappar de sin viktighet.

 

Jag kommer att vara din personliga mentor när du utforskar hur livet funkar. Vi utforskar funktionerna ’att tänka’ och ’att känna’ snarare än att fokusera på innehållet i dina tankar. Vi gör alltså något helt annat än att ändra innehållet i tankarna, ändra mindset, tänka positivt eller slåss mot negativa övertygelser.

 

Vi kommer också att utforska de olika mänskliga medvetandenivåerna. Det brukar leda till många ’aha’ och ’haha’ och plötsligt förstår du varför människor agerar som de gör och varför vissa dränerar dig på energi.

Ett team

Under 6 veckor kommer vi att vara ett team och lära känna varandra mycket bättre än genom enstaka samtal. Därför kommer jag att kunna tipsa dig om saker som passar just dig. Jag kommer att finnas med i din vardag. 

 

Du får också utforska hur det är att ifrågasätta sånt som du trodde var fakta om livet, och ifrågasätta övertygelser och normer och som inte stämmer överens med ditt sanna jag. Det är ditt liv, så du väljer vad som gäller för dig. Vem bestämde till exempel att livet skulle vara en kamp? Gjorde du? Inte jag heller.

 

Utbildning och mentorskap

Du ska utforska vad som händer i dig när du ser världen ur nya perspektiv och jag står bredvid dig hela tiden. Utöver mig har du de andra i gruppen (5 personer inklusive dig) att bolla dina tankar och idéer med. Och dessutom ett eget space för gruppen i Growing Together Community. En deltagare i communityn sa att den är ”en mumsig skål av själslig föda och näring.”

 

I gruppsamtalen lär jag ut den livskunskap som vi alla borde ha fått i skolan.

 

I dina individuella samtal med mig är det förstås du som väljer ämne för varje samtal. Vi kan prata om personliga relationer, affärer, yrkesliv eller något annat område av ditt liv som du behöver ett utifrånperspektiv på – och lyfta fram det andliga och metafysiska sättet att närma sig det, från det perspektiv där du redan är större än vad du tidigare har trott.

 

Lat intensivkurs

Varför kallar jag det här programmet för en lat intensivkurs? Jo, för det enda du behöver göra är att dyka upp på två samtal i veckan (ett individuellt och ett med gruppen) och sen låta livet göra resten åt dig.

 

Under 6 veckor får du:
  • Ett enskilt telefonsamtal eller videomöte 1–1,5 tim med mig per vecka (du väljer förstås din egen tid varje vecka).
  • Ett gruppsamtal (videomöte) 1–2 tim en gång per vecka.
  • Chat- och mejlkonversation med mig. Jag svarar alltid så fort jag kan.
  • Ett eget space för gruppen i Growing Together Community och dessutom tillgång till allt annat härligt i resten av communityn – människor, artiklar, ett flöde av inlägg och ett radioprogramarkiv. I communityn kan du också lyssna på våra inspelade inspirationsbrev.
  • Reflektionsfrågor ur min bok ”Bullshit rules” att bolla tillsammans med gruppen varje vecka.

 

Endast 5 personer

I det här 6-veckorsprogrammet tar jag bara emot 5 personer i taget.

Häng med oss till den fantastiska världen av personlig och själslig utveckling i grupp! Det här får du ut av programmet:

 

– Du får utforska din egen inre expert.

 

– Du får utforska din inre alltid välmående kärna.

 

– Du sänker din stressnivå markant.

 

– Du lyfter din energi och livsglädje.

 

– Med kunskap om hur tänkandet och kännandet fungerar får du massor av egna insikter.

 

– Du tar ett enormt kliv framåt i din utveckling.

 

– Du kommer att förstå på djupet att det inte finns någon objektiv verklighet och ingen yttre värld att vara orolig för.

 

– Du kommer att kunna betrakta andra människors negativa ageranden utan att dras med i dem.

 

– Du kommer att förstå varför livet ibland känns hoppfullt och andra gånger hopplöst trots att inga yttre omständigheter har ändrats.

 

– Du kommer att förstå att det egentligen inte finns några problem utan att livet är betydligt lättare än vad du har trott.

 

– Du kommer att se att livet alltid stöttar dig.

 

– Du kommer att se att du är den som skapar ditt liv.

Sagt om Lisa

 

”Tack snälla Lisa för så mycket klokskap! Jätteintressant!”

 

”Det du delar är så intressant och givande.”

 

”Du är en väldigt bra mentor, Lisa.”

 

”Du bidrar med sånt som är viktigt på riktigt!”

 

”Du förmedlar något väldigt fint och sant.”

 

”Du är verkligen duktig på det du gör. Detta är viktigt för hela jordens befolkning!”

Allt vi gör i Growing Together går ut på att peppa dig att leva ett liv du älskar! Du får:

– säga hej då till bullshit

 

– släppa loss din inre guru

 

– ifrågasätta vad som är möjligt för oss människor

 

– välja ett lätt liv utan att ge upp dina drömmar

– styrka att klara av svåra stunder

 

– byta perspektiv på livet

 

– se att livet är mycket enklare, skönare och roligare än du tror

 

– inse vad du egentligen är: Ett underverk som kan skapa mirakel!

Om du tar steget in i vår värld, lovar vi dig att du kommer att:

– känna harmoni, lugn och trygghet (rädsla och oro försvinner)

 

– känna dig omhändertagen, omfamnad och oövervinnerlig

 

– känna gemenskap, känna dig förstådd, sedd och hörd

 

– se din fantastiska power att skapa ditt liv som du vill

– vara din egen expert

 

– hitta tillbaka till din inre alltid välmående kärna

 

– känna total tillit till att livet hjälper dig att lösa allt

 

– få ett större liv!

Mentor och utbildare

 

Lisa Sjöström

Har du frågor får du gärna mejla mig:

lisa@growingtogether.se

 

Du kan läsa om mig HÄR.

När?

 

Jag berättar i sociala medier och via inspirationsbrev när jag öppnar upp för nya grupper. Connecta med mig på LinkedIn.

Pris

 

18 750 kr inkl moms.

 

6 250 kr inkl moms faktureras vid anmälan för att säkra din plats. Resten går bra att dela upp i flera delar som vi kommer överens om tillsammans.

Fråga eller boka nu!