Mer LIV i arbetslivet

 

Affärsliv. Näringsliv. Arbetsliv. Hur mycket liv är det i det egentligen? Inte så mycket, om du frågar oss. Men fler och fler inser att personlig och själslig utveckling måste få ta plats på jobbet.

Vet du vad? Vi är mitt i en stor förändring och det är såå spännande! Människor börjar förstå att själslig och personlig utveckling måste få ta plats på jobbet och de vill ha mer LIV i arbetslivet. Många är intresserade av det inre, men tror att ”flummet”, ja, det får man hålla utanför jobbet. För på jobbet måste man vara rationell, eller hur? Men det är i det där ”flummet” som LIVET finns.

 

Att ge LIVET mer plats i arbetslivet ger fantastiska resultat för välmåendet, livskvalitén, kreativiteten och samarbetena. Det inre lugnet ökar och då minskar stressen. Det ger också ett fantastiskt ledarskap, helt unikt faktiskt. Och allt det resulterar förstås i sin tur i högre effektivitet och bättre lönsamhet.

 

Med mer liv i arbetslivet är det också lätt att se varför det inte går att lösa problem genom att bocka av så många saker som möjligt på en att-göra-lista. Det blir istället glasklart att mycket av det som brukar ställa till problem bygger på ett gäng felaktiga antaganden. Alltså är det viktigare att förstå än att göra, göra, göra.

Föreläsare

Lisa Sjöström och Fanny Engström. Du kan läsa om oss HÄR.

Skapa kontakt med Lisa på LinkedIn eller mejla info@growingtogether.se för att få info om pris och nästa öppna tillfälle eller boka oss så kommer vi till din arbetsplats för en föreläsning med efterföljande workshop.

Ord från deltagare

”Ni stack verkligen ut ur mängden på ett positivt sätt. Skönt att höra att det numera finns forskning på det som ”de visa” har pratat om i tusentals år.”

 

”Autentiskt!”

 

”Jättebra föredrag!”

 

”Yes, nu lossnar det! Härligt att ni lyfte upp ”det stora”.”

 

”Modigt! Perfekt balans. Oftast bäddas det andliga in så att det försvinner. Ni hade paketerat det bra. Tack för det!”

 

”Ni sticker ut bland de andra.”

”Jag håller på er!”

 

”Friska fläktar. Man är fylld. Jätteinspirerande!”

 

”Modigt!”

 

”Härligt med mamma och dotter på scenen!”

 

”Tack för en härlig föreläsning!”

 

”Tack för att ni pratar om sånt här!”

 

”Ni stod där och sa precis det ni ville säga, utan att gömma undan något.”