Från utbränd till upplyst

Samtalsgrupper och individuella samtal
En stor men enkel förändring

Jag vänder mig till dig som är utmattad, håller på att bli utmattad, eller har varit utmattad, och vill ha nya sätt att tänka kring utmattning (och om livet i stort), och få inspiration till att hitta din sanning i hur du kan må bättre.

 

Min egen utmattning fick mig att se att det behövs en större förändring i livet än att bara vila för att komma ur utmattning. Men bara för att förändringen är stor betyder inte det att den är svår.

 

Inte fixa något problem

Under mina 4 år av utmattning provade jag allt för att må bättre och bli en bättre människa. Jag läste varenda självhjälpsbok jag kunde hitta. Jag var ständigt på jakt. Jag var alltid i nästa stund. Jag hade faktiskt spenderat hela mitt liv med att lista ut saker, att försöka överlista livet, att hantera mycket och att prestera så mycket som möjligt.

Det som till slut gjorde att jag tog mig ur utmattningen var ingen metod. Det jag upptäckte går inte ens att lära ut. Så jag kommer inte använda någon metod eller teknik. För vi ska inte fixa några problem. Och du behöver inga verktyg.

 

Innerst inne är du helt frisk

När du genom de här samtalen blir påmind om att du innerst inne alltid är helt välmående, behöver du inga metoder eller tekniker för att läka något trasigt. Vi ska istället prata om något som är sant för varenda människa på hela jorden, nämligen hur vårt tänkande, vårt medvetande och vår livskraft funkar. Den förståelse kommer att ge dig fantastiska insikter och ett stressfritt liv.

Dags för nya sätt

Människor mår sämre och sämre och samhället försöker lösa det med mer anti-depressiv medicin och fler psykologer, terapeuter och coacher. Och fler och fler metoder, tekniker, modeller och verktyg. Så nu är det väl ändå dags att titta på problemet från ett annat håll?

 

Ögonblicket när det på riktigt landar i dig att tankarna är just bara tankar och att var och en av oss skapar vår egen värld, är befriande. Då rasslar alla insikterna på plats som ett pussel som lägger sig av sig självt. Efter det kan du aldrig mer se världen på samma sätt som förut. Och det är bara positivt. Helt magiskt, faktiskt.

 

Samtalsgrupper och individuella samtal

”Från utbränd till upplyst” finns som samtalsgrupper och individuella samtal.

 

I båda varianterna får du: 

  • Stöd och råd från mig – en före detta prestationsprinsessa
  • Ett helt nytt och befriande sätt att se på utmattning
  • Förståelse för vem du egentligen är
  • Djupa insikter från en förståelse av funktionerna ’att tänka’ och ’att känna’
  • Förståelse för de olika mänskliga medvetandenivåerna

 

I samtalsgrupperna får du dessutom: 

  • Gemenskap med andra i samma situation.
  • En ständigt öppen gruppchatt i Growing Together Community. I den kan du chatta med mig och de andra i samtalsgruppen om till exempel utmaningar, insikter och funderingar.

 

Varmt välkommen!
I de här samtalen (individuella eller i grupp) blir ditt mål inte bara en dröm, det blir verklighet – och jag är här för att hjälpa dig att göra det möjligt på ett varsamt sätt!

 

– Du kommer att få tillbaka din energi.

 

– Du kommer att sänka din stressnivå markant.

 

– Du kommer att hitta sinnesro och trygghet.

 

– Du kommer att ta ett stort kliv framåt i din utveckling.

 

– Du kommer att se att den enda som är expert på dig är DU. Inga metoder eller tekniker kan trumfa dig.

 

– Du kommer att se vad det egentligen är som har skapat din utmattning.

 

– Du kommer se att utmattningen är livets sätt att hjälpa dig.

 

– Du kommer att hitta tillbaka till din inre välmående kärna.

Läs vad andra tycker

 

”Det är så braaaaa att du menar att vi ska ifrågasätta om utmattning verkligen är en sjukdom.”

 

”Väldigt givande. Fantastiskt.”

 

”Jag gillar att du pekar på oss själva som experten på vårt eget liv.”

 

”Ahhh, att jag inte förstått detta tidigare!”

 

”Det var verkligen inspirerande!”

 

”Bästa 90 minuterna för (mot) mitt utmattningssyndrom!”

 

”Coolt att jag får flashbacks av det du säger.”

 

”Skitintressanta grejer. Så givande att prata så här.”

 

”En vänlig och bestämd klapp på kinden i ett uppvaknande när en ny brutalt omvälvande tanke dyker upp.”

Allt vi gör i Growing Together går ut på att peppa dig att leva ett liv du älskar! Du får:

– säga hej då till bullshit

 

– släppa loss din inre guru

 

– ifrågasätta vad som är möjligt för oss människor

 

– välja ett lätt liv utan att ge upp dina drömmar

– styrka att klara av svåra stunder

 

– byta perspektiv på livet

 

– se att livet är mycket enklare, skönare och roligare än du tror

 

– inse vad du egentligen är: Ett underverk som kan skapa mirakel!

Om du tar steget in i vår värld, lovar vi dig att du kommer att:

– känna harmoni, lugn och trygghet (rädsla och oro försvinner)

 

– känna dig omhändertagen, omfamnad och oövervinnerlig

 

– känna gemenskap, känna dig förstådd, sedd och hörd

 

– se din fantastiska power att skapa ditt liv som du vill

– vara din egen expert

 

– hitta tillbaka till din inre alltid välmående kärna

 

– känna total tillit till att livet hjälper dig att lösa allt

 

– få ett större liv!

Samtalsledare/Mentor

 

Lisa Sjöström

Har du frågor får du gärna mejla mig: lisa@growingtogether.se

Du kan läsa om mig HÄR.

Samtalsgrupper

 

3250 kr inkl moms för 4 tillfällen.

 

Vi träffas via Zoom. Varje tillfälle är 2–2,5 timmar långt.

 

5–8 personer per grupp.

 

Jag berättar i sociala medier och via inspirationsbrev när jag startar nya grupper. Connecta med mig på LinkedIn.

 

Om du känner flera som är intresserade får ni gärna bilda er egen grupp.

Pris individuella samtal

 

1 875 kr inkl moms per tillfälle. 

 

Paketpris för 4 samtal: 6 000 kr inkl moms.

 

Vi träffas via Zoom. Varje samtal är 1,5 timme.

 

Din allra första session med mig är alltid en lära-känna-session. Den får du för 625 kr inkl moms. Sen bestämmer du hur du vill gå vidare.

Fråga eller boka nu!

1 timmes inspelad inspiration!

Här bjuder jag på ett poddavsnitt jag gjorde åt ’Rakt in i väggen’. I avsnittet berättar om min egen utmattning och delar med mig av vad som fick mig att inse att utmattning är en himla bra grej. Inspelningen kryllar av potential till härliga insikter!

 

I slutet av inspelningen berättar jag om ett jättefint erbjudande till dig.