”Bullshit rules” och hur du o-skapar dem

Workshop via Zoom eller vid fysisk träff.

 

Går du miste om magi i ditt liv på grund av övertygelser du inte ens visste att du hade? Har din välmenande metod blivit ett fängelse? Har du en stark känsla av att du skulle kunna vara mer kreativ och produktiv men känner dig instängd?

Livet är så magiskt och fullt av mirakel att våra rationella tänkanden nästan får kortslutning. Alla människor har ett stort och ett mindre tänkande. Det lilla är det rationella, det vi brukar kalla intellektet. Ditt rationella tänkande älskar ordning, struktur och språk. Men det kan också ställa till det rätt rejält med att vara väldigt enkelspårigt och instängt. Dessutom är det det enda av dina två tänkanden som kan uttrycka sig med ord. Det är därför det hörs och syns mest. Men för att få nya insikter och nya idéer, måste du våga titta bortom orden.

Bullshit rules är regler, övertygelser, förväntningar och normer som inte gagnar oss men som vi alla ändå anpassar våra liv efter. I workshopen pratar vi om skillnaden på en bullshit rule och en sanning. Och vad det har för betydelse i både ditt arbetsliv och i ditt privatliv. Väldigt mycket av det du tror är sanningar, är egentligen bara övertygelser. Vad har du för bullshit rules som du tror är sanna? Vågar du utmana dig själv för att få ett friare liv?

Skapa kontakt med Lisa på LinkedIn eller mejla info@growingtogether.se för att få info om nästa öppna tillfälle.

Eller boka oss så kommer vi till din arbetsplats. Mejla på info@growingtogether.se

Workshopledare

Lisa Sjöström och Fanny Engström. Du kan läsa om oss HÄR.

 

Pris

1500 kr inklusive moms per person och workshop (3 timmar).

Betalas via faktura eller inne i Growing Together Community som du kan läsa mer om och bli medlem i HÄR.

Några exempel på bullshit rules:

Man måste kämpa för att lyckas
Ekonomiska konjunkturer styr oss
Det är få förunnat att vara lycklig
Man kan inte få allt man vill
Det är osäkert att följa sina drömmar
Det är svårt att vara egenföretagare
Omständigheterna runt omkring oss gör oss lyckliga eller olyckliga
Marknaden är begränsad
Det är svårt att få jobb/kunder
Statistik kan förutspå framtiden
När man blir gammal får man ålderskrämpor

 

Världen behöver verkligen ditt sanna jag. Genom att undersöka vanliga bullshit rules och att spionera på dig själv kan du hitta var du sätter gränser för dig själv som inte behöver vara där. Och när du ser dem kan du o-skapa dem och släppa fram magin i ditt liv.

 

Välkommen på en workshop som kan hjälpa dig och/eller ditt team med det!

En lyckligare värld börjar inom dig. Vi lovar att du kommer att få livsomvälvande insikter av denna workshop. Men om insikterna kommer under workshopen, en vecka senare eller efter några år kan vi inte veta. Det är upp till dig och hur mycket du öppnar upp, men när vi ses kommer vi tillsammans att röra runt i grytan och göra plats för insikterna.

Intresseanmälan

Varmt välkommen!