1 timme inspelad inspiration!

I fyra år satt jag hemma i soffan och försökte tänka ut hur jag skulle ta mej därifrån. Jag hade gått in i den där berömda väggen och fick ingen vettig hjälp så jag fick klara mig själv. Jag läste böcker och lyssnade på föreläsningar så mycket jag orkade, och testade allt jag kom över, men blev helt förvirrad av alla metoder och tekniker som tycktes säga emot varandra.

 

Då började jag titta på vad som låg BAKOM alla metoder och tekniker. Sen dröjde det inte länge förrän jag mådde riktigt bra. Jag hade insett att när jag fick en djup förståelse för funktionen ’att tänka’ så löste sig resten av sig själv.

Här bjuder jag på ett poddavsnitt jag gjorde åt ’Rakt in i väggen’. I avsnittet berättar om min egen utmattning och delar med mig av vad som fick mig att inse att utmattning är en himla bra grej. Inspelningen kryllar av potential till härliga insikter!

 

I slutet av inspelningen berättar jag om ett jättefint erbjudande till dig.
Några ord från lyssnare

”Sjukt klokt avsnitt, kände igen mig i väldigt mycket. Tack! 🙏🏻”

”Bra om folk får höra vad du har att säga. 👌”

”Du gör skillnad. 🙏”

”Lyssnade igår. Det var riktigt bra! Jag ska lyssna igen.”

”Det är så braaaaa att du menar att vi ska ifrågasätta om utmattning verkligen är en sjukdom.”

”Jag gillar att du pekar på oss själva som experten på vårt eget liv.”

”Ahhh, att jag inte förstått detta tidigare!”

”En vänlig och bestämd klapp på kinden i ett uppvaknande när en ny brutalt omvälvande tanke dyker upp.”

 

Alexander Eriksson, medgrundare av ’Rakt in i väggen’:

”Jätteintressant perspektiv med ditt sätt att se på tankar, medvetande och nuet! Så himla kul att du ville medverka Lisa. Kan också relatera till ett av dina tips i slutet med nyttan av långsamma rörelser. Tack för att du ville medverka!”

 

För dig som någon gång har varit stressad och för alla som tror sig veta något om stress

I inspelningen pratar jag till dig som är eller har varit utmattad men innehållet är mycket användbart för vem som helst som någon gång har varit stressad. Många inom sjukvården skulle också behöva höra det jag berättar. Jag delar med mig av ett mycket hoppfullt perspektiv på utmattning. Och på livet som helhet. Jag berättar också om min egen utmattning och vad det var som gjorde att den till slut släppte taget om mig.

 

Samtalsgrupper och individuella samtal

Med ojämna mellanrum startar jag samtalsgrupper för utmattade som vill gå från stress till flow. Du kan läsa mer om grupperna HÄR. Jag kan också hjälpa dig framåt genom individuella samtal.

 

Frågor?

Om du har några frågor eller vill boka samtal med mig är du välkommen att höra av dig till mig på lisa@growingtogether.se.

 

Tack!

Tack för att du delar den här sidan med alla du känner!

 

Inspirationsbrev

Vill du få mer inspiration från oss här på Growing Together? Vårt syfte är att vi tillsammans släpper lös din inre guru och säger hej då till bullshit så att du får ett enklare, skönare och roligare liv. Fyll i formuläret här nedanför. Glöm inte att kryssa i rutan om du är intresserad av just stress och utmattning. Vi ses i din inkorg!

 

Genom att lämna din e-postadress godkänner du att ta emot inspirationsbrev ifrån oss på Growing Together. Parallellt med att du får våra vanliga inspirationsbrev ca 2 gånger per månad, får du som ny prenumerant en välkomstserie på 7 brev 1 gång per vecka. Du får också inbjudningar till våra event, workshops, samtalsgrupper med mera och information om Growing Together Community. Du kan enkelt avregistrera dig när som helst. Ditt namn och din mejladress är i säkra händer hos oss, vi kommer inte att dela dina uppgifter med någon annan. Du kan läsa mer om inspirationsbrevenförst om du vill.