Mer själslig och personlig utveckling i arbetslivet

 

Det här är en PDF som du gärna får ta del av, klicka på bilden för att öppna den. Den innehåller våra paketerbjudanden på föreläsningar och workshops till konferenser och kick-offer. När du känner dig redo och tajmingen är rätt, låt oss veta om du vill prata om hur vi kan hjälpa dig att komma vidare. Hör av dig till oss på info@growingtogether.se

De senaste åren har många fler blivit nyfikna på att utvecklas själsligt och personligt. Så nu är det dags att lyfta upp det på agendan vid konferenser och kick-offer, tycker vi.

 

Föreställ dig en arbetsplats där människor har hittat glädjen inom sig och dessutom ser enkelheten i hur tankar, känslor medvetande och livskraft funkar. De är tryggare, hittar egna lösningar på problem, tar bättre beslut, förstår sig själv och andra bättre vilket leder till att de samarbetar bättre. De ser också klarare på saker och förstår hur de kan använda sin kreativitet på ett nytt sätt. Och när var och en tar ansvar för sin egen glädje blir alla relationer magiska.

 

När du ändå är igång och fantiserar kan du föreställa dig vad detta gör för lönsamheten.
Ja, då fattar du vilken fantastisk win-win det är med personlig och själslig utveckling.

 

Så, vad skulle hända om du vid er nästa konferens skulle välja något mitt emellan full-fart-aktiviteter och SPA-avkoppling som komplement till ert eget konferensinnehåll?

 

Eller om ni helt enkelt välja själslig och personlig utveckling som det huvudsakliga innehållet för hela konferensen? Spoiler alert: Det är en genväg till lycklig lönsamhet. Ni slipper dessutom lägga pengar på att lära människor samarbeta.