Inspirationsbrev
2213
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2213,stockholm-core-2.4.1,select-theme-ver-9.6.1,side_area_uncovered,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image
Bild på Fanny och Lisa till Mysteriet
Vi vet att du innerst inne redan vet att du är helt magnifik, att du faktiskt är ett underverk. Till och med ett underverk som kan skapa mirakel! Men om du är som vi och många andra kanske du glömmer bort det ibland.

 

 

Vårt syfte med inspirationsbreven är att påminna dig om det så att du kan skapa fler mirakel i ditt liv. Att inspirera betyder ursprungligen att andas in, att ge liv åt. Det är precis det vi vill göra. Ge liv åt den du egentligen är. Då blir ditt liv så himla mycket enklare. 

För vem?

 

Har du också testat den ena självhjälpsmetoden efter den andra och ändå inte nått det resultat du vill ha? De insikter vi har fått de senaste åren trumfar varenda självhjälpsbok vi har läst. Vi lovar att dela med oss av dem i inspirationsbreven.

Välkomstserie

 

Oavsett när du börjar prenumerera får du en välkomstpresent. Det är en serie med 7 sammanhängande brev (ett per vecka) fyllda med klokheter som kan ge dig djupa insikter om hur livet fungerar. De handlar om den stora, härliga förändringen mänskligheten går igenom nu. Utöver välkomstserien får du ca 2 gånger per månad andra innehållsrika och givande inspirationsbrev så att du aldrig glömmer vem du egentligen är.

Livskunskap

 

Vi delar med oss av mängder av livskunskap som vi alla borde ha fått lära oss i skolan, till exempel hur insikter om funktionerna ’att tänka’ och ’att känna’ kan ge dig helt nya perspektiv på alla områden i ditt liv – till exempel alla typer av relationer, ditt yrkesliv, ledarskap, föräldraskap, företagande och fritid. Den kunskapen kan också få slut på stress, oro och relationsproblem och dessutom göra att du kan uppfylla alla dina drömmar.

Inget tjat

 

Vi lovar att inte tjata på dig att köpa vår service till dig (kurser, utbildningar, böcker, experiment, event och mentorskap) men vi informerar såklart om vårt utbud. Så ser du något du gillar, agera direkt, för du kommer inte att få tusen mejl och påminnelser med ”sista chansen att …”.

 

Men vi hoppas såklart att du så småningom (eller till och med riktigt snart) ska bli medlem i vår Growing Together Community för att hänga där med oss och andra likasinnade vid till exempel digitala och fysiska lägereldar. Så communityn berättar vi mycket om i inspirationsbreven.

Lyssna på breven

 

Är du med i communityn kan du dessutom LYSSNA på inspirationsbreven istället för att läsa dem.

 

 

Här kan du tjuvlyssna på första inspirationsbrevet i välkomstserien.

 

Ord från läsare

 

”Snyggt skrivet!”

 

”WOOOOOOOOOW, vilket fantastiskt välkomstbrev ni har skapat. Brevet har en fin inledning och när jag läser det, sakta växer en längtan av att skapa och upptäcka. Jag vill närmare betrakta hur jag tar mig fram under mina dagar utan att döma mitt sätt idag. Under läsningen av brevet växte en skön känsla fram i kroppen, en form av bekräftelse att jag är på väg utan krav eller förväntningar. Mer en nyfikenhet och vilja att upptäcka. Stort, stort tack!”

Klicka på knappen om du vill ha fler mirakel i ditt liv!

Genom att lämna din e-postadress godkänner du att ta emot inspirationsbrev ifrån oss på Growing Together. Parallellt med att du får våra vanliga inspirationsbrev 1–2 gånger per månad, får du som ny prenumerant en välkomstserie på 7 brev 1 gång per vecka. Du får också inbjudningar till våra event, workshops, samtalsgrupper med mera och information om Growing Together Community. Du kan enkelt avregistrera dig när som helst. Ditt namn och din mejladress är i säkra händer hos oss, vi kommer inte att dela dina uppgifter med någon annan.