Inspirationsbrev
2213
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2213,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.6.1,side_area_uncovered,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
Title Image
Bild på Fanny och Lisa till Mysteriet
Vi vet att du innerst inne redan vet att du är helt magnifik, att du faktiskt är ett underverk. Till och med ett underverk som kan skapa mirakel! Men om du är som vi och många andra kanske du glömmer bort det ibland.

 

 

Vårt syfte med inspirationsbreven är att påminna dig om det så att du kan skapa fler mirakel i ditt liv. Att inspirera betyder ursprungligen att andas in, att ge liv åt. Det är precis det vi vill göra. Ge liv åt den du egentligen är. Då blir ditt liv så himla mycket enklare. 

För vem?

 

Har du också testat den ena självhjälpsmetoden efter den andra och ändå inte nått det resultat du vill ha? De insikter vi har fått de senaste åren trumfar varenda självhjälpsbok vi har läst. Vi lovar att dela med oss av dem i inspirationsbreven.

Välkomstserie

 

Oavsett när du börjar prenumerera får du först en välkomstpresent. Det är en serie med 7 sammanhängande brev (ett per vecka) fyllda med klokheter som kan ge dig djupa insikter om hur livet fungerar. De handlar om den stora, härliga förändringen mänskligheten går igenom nu. Utöver välkomstserien skickar vi då och då innehållsrika och givande inspirationsbrev så att du aldrig glömmer vem du egentligen är.

Livskunskap

 

Vi delar med oss av mängder av livskunskap som vi alla borde ha fått lära oss i skolan, till exempel hur insikter om funktionerna ’att tänka’ och ’att känna’ kan ge dig helt nya perspektiv på alla områden i ditt liv – till exempel alla typer av relationer, ditt yrkesliv, ledarskap, föräldraskap, företagande och fritid. Den kan också få slut på stress, oro och relationsproblem och dessutom göra att vi kan uppfylla våra drömmar.

Inget tjat

 

Vi lovar att inte tjata på dig att köpa vår service till dig (kurser, utbildningar, böcker, experiment, event och mentorskap) men vi informerar såklart om vårt utbud. Så ser du något du gillar, agera direkt, för du kommer inte att få tusen mejl och påminnelser med ”sista chansen att …”. Fokus i de här inspirationsbreven ligger istället på att ge dig så mycket nyttig och hjälpsam kunskap som möjligt gratis.

 

Däremot hoppas vi att du så småningom (eller till och med riktigt snart) ska bli medlem i vår Growing Together Community för att hänga där med oss och andra likasinnade vid till exempel digitala och fysiska lägereldar. Så communityn berättar vi mycket om i inspirationsbreven.

Lyssna på breven

 

Är du med i communityn kan du dessutom LYSSNA på inspirationsbreven istället för att läsa dem.

 

Här kan du tjuvlyssna på första inspirationsbrevet i välkomstserien.

Klicka på knappen om du vill ha fler mirakel i ditt liv!

Genom att fylla i ditt namn och din mejladress och klicka på knappen godkänner du att vi skickar inspiration, erbjudanden om kurser och mentorskap och information om träffar. Ditt namn och din mejladress är i säkra händer hos oss, vi kommer inte att dela dina uppgifter med någon annan. Och du har när som helst möjlighet att avsluta din prenumeration, länk finns i slutet av varje inspirationsbrev.