Kurser, utbildningar & coaching
1993
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1993,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-99
Title Image

Kurser, utbildningar & coaching

Allt är lekfullt paketerat, eftersom djupa insikter kommer när man släpper taget lite om sitt rationella tänkande och tittar bortom orden och intellektet.

Varmt välkommen att utforska den livskunskap som vi alla borde ha fått i skolan hälsar Fanny Engström och Lisa Sjöström (HÄR hittar du info om oss)

Mysteriet med den försvunna lyckan

Vårt flaggskepp är en utbildning som heter ”Mysteriet med den försvunna lyckan”. Den fokuserar på att stötta dig att göra en positiv och hållbar förändring i dig själv. Förändringen kommer att göra avtryck i din omgivning, på din arbetsplats och i världen. Under 1 år med 2–10 timmars kurstid per månad plus egen tid för reflektion, experiment, coaching och community, får du gräva djupt i dig själv och hitta din inre lycka som finns där och väntar på dig. Vi lovar att det väntar en skatt där. Du är alltså inte trasig och du behöver inte fixas till.

 

Utbildningen finns för

 

HÄR hittar du översikt och priser.

Läs mer och anmäl dig här
Bullshit rules och hur du o-skapar dem

 

Går du miste om magi i ditt liv på grund av övertygelser du inte ens visste att du hade? Har din välmenande metod blivit ett fängelse? Har du en stark känsla av att du skulle kunna vara mer kreativ och produktiv men känner dig instängd? Häng med på vår workshop ”Bullshit rules och hur du o-skapar dem”.

Läs mer och anmäl dig här
Världen med nya glasögon

Hur skulle världen se ut om vi bytte glasögon? I den här workshopen utforskar vi det mänskliga medvetandet och vad det har med vår uppfattning av omgivningen att göra, både i stort och smått. Det är en workshop med många aha och haha för dig som vill förstå dig själv och andra.

 

Läs mer på Lisas webbplats Room for flow.

Läs mer och anmäl dig här
Från utbränd till upplyst

Gruppsamtal om utmattning via Zoom och gruppchatt. Går också att få som individuella samtal.

 

Människor mår sämre och sämre och samhället försöker lösa det med mer anti-depressiv medicin och fler psykologer, terapeuter och psykiatriker. Så nu är det väl ändå dags att titta på problemet från ett annat håll?

 

Läs mer på Lisas webbplats Room for flow.

Läs mer och anmäl dig här
Flow som affärsstrategi för bättre lönsamhet

 

Workshops- och coachingprogram för företag. Flow är lönsamt, kostnadseffektivt och varumärkesbyggande.

 

Läs mer på Lisas webbplats Room for flow.

Läs mer och anmäl dig här
Flowkatalysatorsnack för ett magiskt flyt i ditt liv

 

Flowkatalysatorsnacken är en kombo mellan coaching och individanpassad kurs. De är till för dig som känner att du vill ha ut mer av livet, men vet inte hur det ska gå till. I de här flowkatalysatorsnacken finns rum för dig så att du kan få rum för flow.

Du kan boka enskilda gånger eller exklusiva paket under 3, 6 eller 12 månader.

 

Läs mer på Lisas webbplats Room for flow.

Läs mer och anmäl dig här
Återhämtningsdag med samtal i Saltsjöbaden

 

Det är väl precis vad du behöver just nu, eller hur? Oavsett årstid.

Välkommen till vackra Saltsjöbaden när du behöver återhämta dig och reflektera över livet. Jag kommer att hjälpa dig att se att du är något mycket större än dina tankar och känslor och att du har tillgång till en fantastisk inre visdom.

 

Läs mer på Lisas webbplats Room for flow.

Läs mer och anmäl dig här