Title Image
Utveckla dig själv med den livskunskap vi alla borde ha fått i skolan,
samtidigt som du förändrar världen.
Undrar du ibland hur du ska kunna …
 • spela huvudrollen i ditt eget liv?
 • hitta sinnesro?
 • stå stark i din egen sanning?
 • bli bättre på problemlösning?
 • förstå dina egna och andras känslor?
 • bli bättre på konfliktlösning?
 • få bättre relationer?
 • skapa en sund och trygg omgivning?
 • fatta rätt beslut?
 • skapa ditt liv så som du vill ha det?
 • lyssna mer på din intuition?
 • hjälpa andra att må bättre?
Är du redo att kliva in i upplevelsen av oändliga möjligheter?
Vill du vara med och lösa mysteriet med den försvunna lyckan i världen?

Vi tror att du som läser det här har en vilja att utvecklas och förändras. Och att våga tänka riktigt stort, som att se att din förändring påverkar hela världen.

 

Så, vill du vara med och lösa mysteriet med den försvunna lyckan i världen? Nu har den varit borttappad länge nog bland stress, oro och rädsla, tycker vi.

 

För att lyckorörelsen Growing Together ska nå så många som möjligt vänder vi oss till alla vardagshjältar.

Vi har skapat en unik utbildning för dig. Och för världen. För att kunna förändra världen måste du börja med dig själv.

 

Men det här är ingen terapi. Det är heller inget vanligt självhjälpsprogram. Det är en utbildning där du ska få veta mer om dig själv, vilken enorm positiv potential och kraft det finns i dig. Och i dina medmänniskor.

6 SNABBA OM UTBILDNINGEN
1.

Den är för dig som vill veta mer om vilken enorm positiv potential och kraft som finns i dig som kan få dig att växa och att hjälpa andra att växa.

2.

Du utbildar dig i den livskunskap som vi alla borde ha fått i skolan. Sen kan du, om du vill, vara den fyr som hjälper många andra.

3.

Vi använder inga metoder, modeller eller tekniker för magin finns inte i dem. Den finns i människorna. Bortom orden. Det här är alltså inget vanligt självhjälpsprogram.

4.

Du får lära dig hur det mänskliga medvetandet, tänkandet, kännandet och livskraften fungerar. En effektiv och hållbar lösning på alla problem, även globala, är att lära människor hitta tillbaka till sin medfödda sinnesro och visdom.

5.

Den handlar om enkelheten i hur vi människor funkar, att vi skapar våra upplevelser inifrån och ut. Det finns alltså inte EN gemensam världsbild att försöka komma överens om.

6.

Det kommer att bli många ’aha’ och ’haha’ när du börjar förstå dig själv och andra bättre efter några enkla förändringar i din förståelse av hur tänkandet, kännandet, medvetandet och livskraften fungerar.

Mirakelrum

 

Inuti dig och varenda människa på jorden (jo, faktiskt varenda en), finns något som är helt perfekt. Det är ett ”Mirakelrum” som innehåller alla härliga känslor du någonsin har velat känna. Och alla upplevelser du någonsin har velat ha. Det är som att det finns en magisk värld innanför, utanpå, före, bortom, under eller över, bakom eller framför – välj vilket ord du vill – kanske INUTI den vanliga världen. När du är i mirakelrummet, är det som att vara bakom kulisserna på livets improvisationsteater.

Sanningen bakom alla metoder

 

Utbildningen innehåller alltså inte en enda metod som du ska följa för lyckan finns inte i någon metod, oavsett hur välkänd metoden är. Vi kommer istället att visa sanningen bakom alla metoder. Det kommer att ge dig egna insikter som i sin tur ger bestående förändringar, till skillnad från inlärd kunskap.

 

Många pratar om hur du ska göra för att få ett bättre liv. De missar en viktig sak då. Du ska nämligen inte GÖRA något. Du ska FÖRSTÅ. Först efter det kan du lära dig tekniker och använda dem. Då förstår du vad som ligger bakom dem.

“If the only thing people learned was not to be afraid of their own experience, that alone would change the world.”

Sydney Banks

1-årig utbildning

Kurstid/månad: 3–6 tim + reflektion, experiment och community

Mysterielogga på vit cirkel_Rityta 1

Alla vill vara lyckliga. Men ibland kanske du tittar på världen och ser att folk mår sämre och sämre trots att vi har fler psykiatriker, psykologer, beteendevetare, terapeuter och metoder och tekniker än någonsin. Kanske du tänker: ”det måste ju vara något grundläggande fel, det kan ju verkligen inte vara meningen att livet ska vara en kamp, eller?” Du har rätt, livet kan vara skönare än så.

 

För att lösa mysteriet med den försvunna lyckan behöver du vara beredd att ifrågasätta sånt som vi människor normalt tar för givet.

”Mysteriet med den försvunna lyckan” är en utbildning för fler mirakel i din vardag och i världen. Du utbildar dig i hur livet funkar bakom kulisserna. Sen kan du vara den fyr som hjälper många andra aktivt om du vill. Annars räcker det med att bara skina ditt ljus. Det räcker gott för att hjälpa till att lyfta mänsklighetens vibration.

 

Vi kommer att skapa mirakel under den här utbildningen, men något som är ännu viktigare är att du kommer att förstå vad som ligger bakom mirakel, så att du kan skapa fler.

Varje månads utbildning innehåller:
 • 1–2 INSPELADE FÖRELÄSNINGSVIDEOR fullproppade med visdom, ledtrådar och mirakel-potential (totalt 1–2 tim) per månad under 1 år. Titta gärna flera gånger, det landar ofta något nytt varje gång.

 

 • EXPERIMENT där du får utforska månadens ämne. Experimenten blir som en bro som förvandlar utbildningens teorier till egna insikter du kan använda för att skapa mirakel i din egen vardag.

 

 • En COMMUNITY för frågor, svar, reflektioner och umgänge.

 

 • Ett digitalt LIVE-MÖTE (1–2 tim) per månad där du kan ställa frågor om månadens föreläsning. Mötet spelas in så att du kan lyssna flera gånger.

 

 • En digital LÄGERELD (1–2 tim) per månad för avslappnade reflektioner tillsammans med andra grupper. Du kommer att lära dig mycket av att lyssna på andra och berätta för andra om dina insikter.
Flipped classroom

 

I skolans värld kallas utbildningens upplägg FLIPPED CLASSROOM. Du och de andra deltagarna tittar i förväg på en föreläsningsvideo där vi förklarar månadens ämne. Sen använder vi det digitala live-mötet till vidareutveckling och frågor och svar. Det ger dig möjlighet att lyssna flera gånger på föreläsningarna och att gå tillbaka och repetera föregående månaders föreläsningar när du vill. Samtidigt har du en klass att diskutera dina reflektioner med. Utbildningens upplägg ger dig alltså mycket större möjligheter att lösa mysteriet med den försvunna lyckan än om du skulle gå en onlinekurs på egen hand.

Gemenskapen är guldstoftet som gör det ännu mer magiskt

Flaggskeppet i ”Mysteriet med den försvunna lyckan” är en egen community inuti Room for flow community. Det är som en Facebookgrupp fast mycket bättre. Att få göra en sån här stor utveckling tillsammans med andra gör allting bättre och därför är vi måna om att skapa en gemenskap i klassen. I communityn kan klassen chatta, göra inlägg, dela upplevelser, fundera, reflektera, inspirera och inspireras, stötta varandra och växa tillsammans under hela utbildningen. Vi skapar en bubbla där det är tryggt att dela med sig av alla tankar och känslor och där du får sträcka ut en hand eller ett öra, både för att be om hjälp och för att hjälpa andra. Vi stöttar varandra och vi firar tillsammans. Gemenskapen är viktig och den höjer energinivån i klassen och i världen. Lisa och Fanny finns på plats för att svara på frågor i communityn några gånger i veckan.

Besöka fiktiva platser

För att du ska hitta din egen väg till lyckan kommer vi under året tillsammans att besöka olika fiktiva platser där många människor brukar tappa bort lyckan. Platserna är:

Mirakelrummet

Vi börjar utbildningen med mirakelrummet för att du ska veta vart du är på väg. Här får du undersöka den fantastiska kärnan i dig som alltid är lycklig. Lycklig i betydelsen att inget behöver vara annorlunda. Det vi läser om i alla böcker – att vi har allt vi behöver inom oss – stämmer alltså. Sinnesron finns här.

Väntrummet

Sitter du och väntar på att livet ska börja på riktigt? Här får du titta på om du brukar skjuta upp din lycka tills du har nått ett mål och varför du inte behöver göra det. Du får också utforska hur förväntningar skapar din verklighet, och undersöka vad det är för skillnad på en sanning och en övertygelse.

Huvudkontoret

Tänkandet, medvetandet och livskraften är grundläggande förutsättningar för mänskliga upplevelser. Du har ett litet och ett stort tänkande. Det lilla är rationellt och kategoriserar, strukturerar och dömer. Det stora ger dig insikter och nya idéer. Tankar är formlös energi innan de tar form och tillsammans med medvetandet och livskraften skapar en de upplevelse av fysisk verklighet och känslor. Att förstå mer om det kommer att ge dig ett stort lugn.

Optikern

Allt är energi som vibrerar i olika hastighet. Beroende på vilken vibration du för tillfället är i, ser du världen på olika sätt. Hur skulle världen se ut om du bytte glasögon? När du blir medveten om de olika vibrationerna förstår du dig själv och andra på ett helt nytt sätt. Hos optikern får du utforska de olika medvetandenivåerna (kan också kallas upplevelsenivåer).

Statistikbyrån

Du har ett litet och ett stort tänkande. Det lilla rationella tänkandet är som ett arkivskåp, vars favoritsysselsättning är statistik. Det tror att statistik kan förutspå framtiden, men kan den verkligen det? Är det inte alltid ett nytt nu? Hos statistikbyrån får du utforska hur det är att släppa taget om kontrollen och låta oändlig potential sippra in.

Skolan

Är inlärd kunskap viktigare än den inre visdomen? Behöver alla följa samma mall? Vem bestämmer vad som är rätt och fel? Vad är en sanning? För vem är det en sanning? Här får du träna ännu mer på att titta inåt istället för utåt.

Tivolit

Många tror att känslor kommer från yttre omständigheter, men här ska du få undersöka hur allt du kan uppleva är dina egna tankar. Hur vill du må? Känslorna är ett guidningssystem, alltså behöver du inte vara rädd för dem. Känslor ska inte tryckas undan eller fixas till. Men hur glider du igenom dem utan lidande? Det ska du få undersöka i känslokarusellen i tivolit.

Elcentralen

Allt är energi. Du lever alltid i motstånd eller flow, eller någonstans däremellan. Motstånd känns tungt, flow känns lätt. Här får du utforska vad det är som skapar motstånd i ditt liv. Kanske dina tankar om allt som måste göras? Hur skulle det kännas att släppa taget om dem?

Teatern

Dina stories om vem du är, hur världen ser ut och om hur livet behandlar dig skapar din verklighet. Vissa stories är du medveten om, andra är du så van vid att du inte längre märker dem. Ta en paus från dina stories och ställ dig bakom kulisserna på livets improvisationsteater, skriv om dina stories och kliv ut på scenen igen. Och igen och igen, om du vill. Du väljer.

Banken

Pengar är ett ämne som många har starka övertygelser och åsikter om. Lyckan ligger inte i pengar. Men skaffa gärna massor, för din finansiella utveckling kan hänga ihop med din spirituella utveckling. Allt du behöver finns tillgängligt för dig. Men kanske har dina övertygelser skapat en annan uppfattning om det?

Verkstaden

Det finns bara en väg för dig. Din väg. Alltså finns det ingen magi i metoder och tekniker, magin finns istället i dig. När du vet det kan du plocka russinen ur andras metoder och tekniker eller göra helt egna. Om du vill ha några. I verkstaden kan du börja bygga ihop din egen verktygslåda.

Folkparken

Du är en viktig del av helheten. Hur möter du världen med alla nya insikter du har fått under utbildningen? Vill du föra insikterna vidare? Hur umgås du med andra som inte har fått samma insikter, kan du hålla ett space för dem utan att överge dig själv? Ja, det finns mycket att prata om i folkparken. Det blir som en sluss ut i vida världen.

Tidsåtgång

Sammanlagd kurstid per månad är 3–6 tim. Utöver det tillkommer din egen tid för reflektion, experiment och deltagande i communityn. Ju mer egen tid du lägger på utbildningen i sin helhet, desto bättre resultat får du såklart.

Vad kommer du att få ut av den här utbildningen?

Det beror förstås på vad du gör med den för den handlar ju om dig. Men vårt mål är att du ska kunna känna sinnesro oavsett vad som händer runtomkring dig och oavsett vad du tänker och känner. Den sinnesron kommer inte från kunskap utifrån, utan från insikter inifrån dig. Insikter om hur du skapar ditt liv inifrån och ut, med hjälp av ditt medvetande.

 

Om du lägger ner stort engagemang kommer du att få en djup förståelse för lyckorörelsen Growing Togethers grundpelare (läs om dem på startsidan). Det innebär att du får kunskaper om hur livet funkar bakom kulisserna som gör att du kommer att tänka och agera annorlunda.

 

Vår förhoppning är att du också ska förbättra din förmåga att möta människor med ett öppet hjärta, att SE dem på djupet.

Du kommer också att:
 • lära dig hur du kan leva ditt liv mer levande.
 • sluta jaga efter lyckan och ändå hitta den.
 • förstå varför slumpen inte är någon tillfällighet.
 • se vad som hindrar dig från att skapa mirakel i ditt liv.
 • få veta varför det inte spelar någon roll vad du gör, utan vad du tänker när du gör något.
 • få ta reda på hur du kan bli vän med dina känslor.
Bild på Fanny och Lisa till Mysteriet
Personlig utveckling på ett helt nytt sätt

 

Vi är mamma och dotter Lisa Sjöström och Fanny Engström. Det är vi som har grundat lyckorörelsen Growing Together och skapat utbildningen ”Mysteriet med den försvunna lyckan”. Vi kommer att vara dina utbildningsledare. Läs mer om oss HÄR.

Certifiering

 

Varje utbildning med självaktning certifierar deltagarna. Men eftersom vi inte har hittat på någon metod, modell eller teknik utan enbart lär ut den otroligt viktiga livskunskap som vi alla borde ha fått i skolan, är det enda certifikat du skulle kunna få av den här utbildningen att bli ’certifierad människa’. Men det vore ju för storvulet att vi skulle certifiera någon annan i att vara människa, så det får du göra själv. Du och alla andra människor har tillgång till samma visdom som vi, vi bara påminner dig om den.

Så, är du nu beredd att skaka om din världsbild?

 

Det kan bli ungefär som en sån där snökula, en leksak man vänder upp och ner på. När man vänder den rätt igen snöar det i kulan. Så småningom lägger sig snön och det blir lugnt igen. Då är det bara de som tittade när det snöade som vet att något är annorlunda. Och du, som nu kan skapa ditt liv så som du vill ha det.

 

Redo? Då åker vi.
Pris: 1 555 kr per månad inkl moms (1 244 kr exkl moms)

 

Kursstart: 15 oktober 2022

Hoppar du på senare fördelas hela kursavgiften (18 660 kr inkl moms) på de månader som är kvar eftersom du får tillgång till tidigare släppt material.

Självklart vetenskapligt stöd

En sak till. Du kanske undrar lite över om innehållet i utbildningen har vetenskapligt stöd. Det är en spirituell utbildning och den har självklart vetenskapligt stöd. Det finns många nya forskningsresultat som visar att världen inte ser ut som vi tidigare har blivit lärda att tro. Och det kommer vi självklart hänvisa till under utbildningen.

Några ord från personer som har fått tjuvkika på utbildningen

Här vore det på sin plats med en rad intyganden från människor som har gått utbildningen, men eftersom utbildningen är helt ny får du hålla tillgodo med glada hejarop från personer som har fått tjuvkika på den.

(Om du tycker att det verkar läskigt med en helt oprövad utbildning, ta dig en funderare på det faktum att människor mår sämre och sämre trots att vi har fler psykologer, terapeuter, psykiatriker, beteendevetare med fler metoder, tekniker och modeller än någonsin. Kanske är det dags att prova något nytt?)

”Så rätt i tiden. Världen behöver det här nu.”
”Älskar Lisas och Fannys kombo av professionalism och lekfullhet!”
Utbildningen skickar oss rakt in i den framtid vi behöver redan idag. Ett ledarskap för att bli hållbart lönsamma och med tillit och trygghet till de ben vi står på i en volatil värld.
”Grattis! Vilket koncept ni har skapat!”
”Jag blev så imponerad av all er kunskap, tidigare erfarenheter, kreativitet och mest av allt – den magiska kraften.”
”Mysteriet med den försvunna lyckan” finns i fyra varianter
Tillsammans löser vi mysteriet med den försvunna lyckan
och skapar fler mirakel i vardagen och i världen.
Häng med!