Title Image

”Bullshit rules och hur du o-skapar dem”

 

Online workshop via Zoom. Välj datum nedan.

 

Går du miste om magi i ditt liv på grund av dina övertygelser? Har din välmenande metod blivit ett fängelse?

 

Har du en stark känsla av att du skulle kunna vara mer kreativ och produktiv men känner dig instängd?

Livet är så magiskt och fullt av mirakel att våra rationella tänkanden nästan får kortslutning. Vi brukar prata om att vi har ett magiskt tänkande och ett rationellt tänkande. Ditt rationella tänkande älskar ordning, struktur och språk. Men det kan också ställa till det rätt rejält med att vara väldigt enkelspårigt och instängt. Dessutom är det det enda av dina två tänkanden som kan uttrycka sig med ord. Det är därför det hörs och syns mest. Men för att få nya insikter och nya idéer, måste du våga titta bortom orden.

Bullshit rules är regler, övertygelser, förväntningar och normer som inte gagnar oss men som vi ändå anpassar våra liv efter. I workshopen pratar vi om skillnaden på en bullshit rule och en sanning. Och vad det har för betydelse i både ditt arbetsliv och i ditt privatliv. Väldigt mycket av det vi tror är sanningar, är egentligen bara övertygelser. Vad har du för bullshit rules som du tror är sanna? Vågar du utmana dig själv för att få ett friare liv?

Torsdag
16 juni
kl 16:30–19:30
Måndag
20 juni
kl 16:30–19:30
Torsdag
18 augusti
kl 16:30–19:30
Onsdag
24 augusti
kl 16:30–19:30
Några exempel på bullshit rules:

Man måste kämpa för att lyckas
Ekonomiska konjunkturer
Det är få förunnat att vara lycklig
Man kan inte få allt man vill
Det är osäkert att följa sina drömmar
Det är svårt att vara egenföretagare

 

Genom att undersöka vanliga bullshit rules och att spionera på oss själva kan vi hitta var vi sätter gränser för oss själva som inte behöver vara där. Och när vi ser de kan vi o-skapa dem och släppa fram magin i våra liv.

 

Välkommen på en workshop som kan hjälpa dig och ditt team med det! Välj vilket datum du vill gå och anmäl dig genom att klicka på knappen som öppnar en mejl-ruta.

 

En lyckligare värld börjar inom dig. Vi lovar att du kommer att få livsomvälvande insikter av denna workshop. Men om insikterna kommer under workshopen, en vecka senare eller efter några år kan vi inte veta. Det är upp till dig och hur mycket du öppnar upp, men när vi ses kommer vi tillsammans att röra runt i grytan och göra plats för insikterna.

Workshopledare

Lisa Sjöström och Fanny Engström. Du kan läsa om oss HÄR.

 

Frågor?

Mejla oss på info@growingtogether.se

 

Pris:

1200 kr + moms per person och workshop.

Betalas via faktura.

 

I vanliga fall vänder vi oss till ledare inom näringsliv och offentlig verksamhet, men till denna workshop är alla välkomna. Är du intresserad av att möta din omvärld med ett öppnare sinne, så är det här för dig.

Anmälan

Varmt välkommen!

En utbildning för ledare inom näringsliv och offentlig sektor

Start 1 september 2022

 

För dig som är pionjär i hjärtat och jobbar som ledare inom näringslivet eller offentliga sektorn har vi något superspännande på gång. Läs HÄR om en 1-årig utbildning (inte på heltid) där du får gräva djupt i dig själv och hitta din inre lycka, så att du sen kan sprida det goda ledarskapet vidare till andra.

Vi tycker att det är fantastiskt att de stora aktörerna i världen börjar uppmärksamma hur viktigt det är med personlig utveckling. Ett exempel är Inner Development Goals, som är en icke-vinstdrivande organisation för inre utveckling. De har tagit fram en lista på 23 transformerande färdigheter och egenskaper som är särskilt avgörande för ledare som jobbar för att uppnå FN:s globala mål för hållbar utveckling.

I vår utbildning ”Mysteriet med den försvunna lyckan” bidrar vi till att människor kan bocka av alla 23 punkterna på listan! Det bekräftar vår övertygelse om att den mest effektiva och hållbara lösningen på ALLA problem är att lära människor hitta tillbaka till sin medfödda inre sinnesro och visdom.